Koffiebekers voor koffieautomaat kopen

Wilt u koffiebekers voor uw koffieautomaat kopen? Dan is het belangrijk om rekening te houden met verschillende zaken. Zo dient u koffiebekers te gebruiken die passen bij het formaat van uw koffieproducten. Bovendien dient u te bekijken welke mogelijkheden er wat betreft het instellen van uw koffieautomaat zijn. Zo voorkomt u koffiebekers die overstromen of te groot zijn en niet passen bij de koffieproducten die u aanbiedt. In dit artikel vindt u een aantal populaire koffiebekers die voor koffieautomaten gebruikt worden en daarnaast ontdekt u hoe het bedrukken van dit soort koffiebekers werkt.

Populaire koffiebekers voor koffieautomaat

Voor koffieautomaten worden over het algemeen koffiebekers van karton en plastic gebruikt. Door verschillende technieken is het mogelijk om koffiebekers te creƫren waaraan u niet direct uw handen brandt. Dit heeft te maken met de geribbelde vorm van zogenaamde thermobekers en omdat er gekozen wordt voor karton dat van nature isoleert.

Standaard koffiebekers zijn meestal 150CC of 180CC. Dit is voldoende voor een gemiddeld kopje koffie. Wilt u espresso aanbieden of grotere formaten voor standaard koffieproducten? Dan is het raadzaam om koffiebekers in twee of drie formaten te bestellen. Zo beschikt u over het juiste formaat voor verschillende koffieproducten en kan er een passende hoeveelheid gekozen worden. Belangrijk is wel dat er ruimte overblijft. Zo voorkomt u dat er gemorst wordt en kan er volop genoten worden van het kopje koffie dat u uw personeel en gasten aanbiedt.

Koffiebekers laten bedrukken voor koffieautomaat

Wilt u uw koffiebekers laten bedrukken? Dat kan alleen met kartonnen koffiebekers. Het bedrukken van kartonnen koffiebekers kan in verschillende kleuren. Wanneer u voor een grotere oplage kiest, is dit mogelijk in een beperkt aantal kleuren. Als u voor een meerkleurige bedrukking kiest kunnen er kleinere aantallen geproduceerd worden. Dit heeft te maken met de werking van de desbetreffende machines en de kosten die met het instellen gemoeid gaan. Het is voordeliger om voor een grote oplage aan koffiebekers te kiezen. Op deze manier ontstaat schaalvoordeel en kunt u op de drukkosten besparen.

Wilt u zelf een ontwerp aanleveren? Dan kan dat volgens vastgelegde specificaties. Wilt u een ontwerp laten maken? Dan kunt u dat eventueel ook door een leverancier als Goedkopekoffiebekers.nl laten doen. Zij kunnen een ontwerp maken dat bij uw huisstijl past en eventueel een visualisatie of boodschap aan uw koffiebekers toevoegen.

Koffiebekers voor automaat bestellen

Wanneer u koffiebekers bestelt, mag u deze de volgende dag thuis verwachten. Bij Goedkopekoffiebekers.nl kunt u echter ook voor een bedrukking kiezen. Veel bedrijven besteden de productie uit in een ander land, maar bij Goedkopekoffiebekers.nl nemen wij de bedrukking van koffiebekers volledig in eigen beheer. Grote aantallen worden in China geproduceerd en kleinere aantallen in Groningen. Zo kunnen uw koffiebekers zo snel mogelijk voor een eerlijke prijs geleverd worden. Plaats direct een bestelling of neem contact op. Zo garandeert u dat er voldoende koffiebekers bij de koffieautomaat staan!